Вчера около 01.40 часа в Четвърто Районно управление - Бургас

...
</TD
>Вчера около 01.40 часа в Четвърто Районно управление - Бургас
Коментари Харесай

Бургазлия вкара в голям филм полицията

Вчера към 01.40 часа в Четвърто Районно ръководство - Бургас е получено известие от 24-годишен бургазлия за това, че личният му лек -автомобил " Форд Фокус “, е лишен незаконно от ул. " Дружба “ № 14 в кв. " Горно Езерово “.

Дошлите на място полицейски чиновници не открили потърпевшия, който не отговарял и на позвъняванията им. Изяснено е, че сигналът е предхождан от сходен сигнал от 00.47 ч. на същата дата за това, че на разклона на кв. " Горно Езерово “ в канавката e зарязан аварирал лек автомобил без регистрационни номера. Пристигналите чиновници на бранш " Пътна полиция “ при първия подаден сигнал не е открили лидер на авариралия автомобил, само че посредством информация по рамата, установили, че се касае за лек автомобил " Форд Фокус “, благосъстоятелност на 24-годишния бургазлия. Изоставеният автомобил е конфискуван и е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на полицейските дейности в Четвърто Районно ръководство – Бургас е свикан 24-годишният притежател на автомобила. Той е направил цялостни признания и обяснил, че позволил независим пътен случай с автомобила си, само че поради, че карал след приложимост на алкохол, свалил регистрационните номера и подал две известия, неотговарящи на истината. Първото е осъществено от телефонния уред на собствен прочут, като се показал с имената на 22-годишния си брат, а второто позвъняване, осъществил от личния си телефон, като декларирал незаконното лишаване, след което спрял да дава отговор на позвъняванията. Снетите регистрационни табели е предал за укриването им на собствен 24-годишен другар.

Всички лица са открити, призовани в Четвърто Районно ръководство – Бургас и разпитани в качеството на очевидци. Регистрационните табели на автомобила са предадени с протокол за непринудено предаване. Работата по случая продължава от чиновници на Четвърто Районно ръководство – Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР