Възмутен гражданин на Русе, сподели снимки в популярна Facebook група

...
</TD
>Възмутен гражданин на Русе, сподели снимки в популярна Facebook група
Коментари Харесай

Русенец за коледното градче: Виенски валсове в съчетание с бира-скара! Това направо ме зашемети!

Възмутен жител на Русе, показа фотоси в известна Фейсбук група на едно от коледините градчета в града, като изрази негудоволание по отношение на визията му. 

" Това на фотографията било едно от " коледните градчета " по центъра! Бояджийски стълби, заклещили дребни елхички - огромна хубост, огромна наслада! Изобретателно, красиво и занимателно, нали? А от двете страни на " градчето " вървят кола след кола! Ами какво е това " Светлина в мрака "? Единствените светлини, които видях, бяха от минаващите коли и от две-три мижави елхички! ", написа той. 

" Няма ли кой да каже на незаменимия ни кмет да отиде единствено на 65 км северно отсам и да види по какъв начин е осветлен предколедно един различен град?

С останалите недомислици към този момент свикнахме. Например със скучните бели павилиони, на които има следното огромно многообразие от артикули: ръкавици, чорапи, шапки и терлици. Свикнахме и с пързалката, ситуирана тъкмо пред операта с цена 10лв за 1 брой кънки.

Обаче през днешния ден видях нещо неповторимо, което може да се види единствено тук - виенски валсове в комбиниране с бира-скара! Това напряко ме зашемети!

Балканско-ориенталска хубост с виенски привкус! ", възмущава се още русенецът.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР