Във всеки един мандат на Пловдив са били заделяни по

...
</TD
>Във всеки един мандат на Пловдив са били заделяни по
Коментари Харесай

Слави Георгиев: Общината задели точно нула лева за нови тротоари

Във всеки един мандат на Пловдив са били заделяни по няколко милиона лв. за построяването на нови тротоари. За първи път по време на ръководството на кмета, в общината няма нито един подобен настоящ контракт. Тази тематика разяснява самостоятелният общински консултант.

" В голяма част от кварталите на Пловдив тротоарите са разрушени, изоставени и неподдържани. Парите заделени за тяхната поддръжка са тъкмо нула лв.. Това води до всекидневно усложнение на възрастни хора, майки с колички и на всеки един човек, който желае свободно да се предвижва в градска среда “, сподели Георгиев след обиколка из улиците на града под тепетата.

Според него грандоманските и незавършени планове на кмета Димитров са довели до ощетяване на жителите, които са принудени да живеят в сходна среда, макар че са съзнателни данъкоплатци.

" Най-лошото е, че разрушени улици можем да намерим на всеки един ъгъл в Пловдив, което сочи, че кметът не се погрижи за елементарните хора, и не благоустроява мястото, където те живеят. Това може да се промени, като Пловдив заделя за в бъдеще време бюджети за нови тротоари “, показа общинският консултант. Той добави, че един добър управител би се грижил равнопоставено за всички квартали на града и за всички потребности на пловдивчани.

" Трябва да имаме добра градска среда без улици, в които тротоарите или ги няма, или са превърнати в паркинги. Пловдив заслужава повече от това “, сподели в умозаключение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР