Във връзка с провеждането на избори за Народно събрание на

...
</TD
>Във връзка с провеждането на избори за Народно събрание на
Коментари Харесай

Над 70 дежурни екипа на EVN в готовност да реагират при необходимост в изборния ден

Във връзка с провеждането на избори за Народно заседание на 2 октомври 2022 година (неделя) Eлектроразпределение Юг (част от ЕVN) предприе организационни и механически ограничения за подсигуряване на електрозахранването на избирaтелните секции в Югоизточна България за естественото протичане на изборния развой.

Мерките включват: 

Мобилизиране на спомагателни дежурни по места за 1 и 2 октомври 2022 година Специално внимание е отделено за подсигуряване на електрозахранването в изборните секции. 

За интервала от 30 септември до 3 октомври 2022 година се приключва осъществяването на всички планувани механически действия по електроразпределителната мрежа. Такива ще бъдат осъществявани единствено в случаи на неотложна нужда и при премахване на зародили повреди.  

Налице са мобилни генератори, които могат да се употребяват са обезпечаване на зареждане за постройките с изборни секции.  

Извършена е инспекция на спешния запас и материали по места, наличност в спешни коли и профилирана техника.

Денонощно действа и диспечерският център на Електроразпределение Юг, в който се прави непрекъснат 24-часов надзор и мониторинг на уреди от електроразпределителната мрежа в Югоизточна България. С непрестанен режим на работа е и денонощният телефонен център на сдружението. В него клиентите могат да получат информация, както и да подадат сигнал за липса на зареждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР