Във връзка с множеството сигнали и нередности, на които Plovdiv24.bg

...
</TD
>Във връзка с множеството сигнали и нередности, на които Plovdiv24.bg
Коментари Харесай

Шефът на ПОИ: Заведенията увеличават капацитета си след края на работния ни ден

Във връзка с множеството сигнали и нередности, на които Plovdiv24.bg се натъкна в квартал " Капана " се свързахме с шефа на Пловдивския общински инспекторат, в чиито функционалности са вменени контролът и спазването на реда, обвързван с слагането на маси за намерено сервиране, хладилни витрини, чадъри, тенти и други.

В наредбата на Общински съвет Пловдив за реда за слагане на преместваеми обекти за увеселителна, комерсиална или друга обслужваща активност и детайлите на градското обзавеждане се упоменава, че масите за намерено сервиране, хладилни витрини и други се слагат въз основа на утвърдена скица от основния проектант на съответния регион. Наскоро Ви разказахме за случай, при който и след нашата публикация незабавно ги отстрани, още

Схемата съставлява ситуационен проект с обозначени отстояния от съществуващи здания и регулационни линии.

Тя отразява заеманата повърхност, включваща зоната за слагане на маси за намерено сервиране, както и прилежащите територии.

бе безапелационен, че " Капана " не се съблюдават разпорежданията, въпреки многобройните установени протоколи.

Той изясни пред Plovdiv24.bg , че с премахването на слънцезащитните съоръжения, които не отговорят на условията, се заема общинската администрация.

" Всички установени протоколи са изпратени към Община Пловдив за отношение по подготвеност. Тяхна работа е да се заемат с премахването на тези уреди, в случай че наемателите и притежателите не го създадат сами. ", добави той и ни увери, че всекидневно на територията на " Капана " има екип на ПОИ, който ревизира.

Сподели ни още, че естествената конюнктура се съблюдава до края на работния ден на инспекторите, а по-късно заведенията усилват броя на масите и обсега си за което проверяващите са наясно:

" Извършвали сме инспекции през летния сезон. Установявали сме нарушавания и сме създавали наставления и актове. "

Стефанов бе безапелационен, че ПОИ правят своята работа, доколкото е в техните благоприятни условия, само че чиновниците не могат непрестанно да отделят сили и средства, с цел да работят в тъмните часове на денонощието.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР