Вървим по следите на знакови сделки с имоти в Пловдив.

...
</TD
>Вървим по следите на знакови сделки с имоти в Пловдив.
Коментари Харесай

Иван Чомаков: Съгласен съм с протеста срещу застрояването около Гребната

Вървим по следите на знакови покупко-продажби с парцели в Пловдив. Една от тях е договорката с терен от парк " Отдих и просвета “ – история, която стартира в далечната 2002 година Тогавашният кмет взема решение общината да взе участие в най-големия увеселителен парк – " Дисниленд “. Участието на общината е със 140 дка общинска земя. 

" Идеята беше по предложение на вложител и беше доста добра да пловдивчани – да имат увеселителен парк на този терен “ – съобщи в интервю за Радио Пловдив някогашният кмет. 

В Акционерното сдружение " Увеселителен парк " Тракия “ общината влиза с 25 % против апортираните 140 дка земя до Гребния канал. През 2014 година обаче сдружението е ликвидирано.

" По мое време този терен беше предопределен само за създаване на подобен увеселителен парк. Аз мога да давам отговор единствено до 2007 година “ – акцентира Чомаков.

" Аз съм склонен с протестиращите жители и запитвам кой промени Общия организационен проект по този начин, че там да може да се застроява? По мое време такова решение няма “ – безапелационен е някогашният кмет на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР