В Япония е скъпо удоволствие да имаш собствен автомобил. За

...
</TD
>В Япония е скъпо удоволствие да имаш собствен автомобил. За
Коментари Харесай

Подготвят се промени в градския транспорт на Пловдив, билететите от шофьора ще са с по-висока цена

В Япония е скъпо наслаждение да имаш личен автомобил. За да купиш кола, би трябвало да представиш нотариален акт за личен гараж. Електрическите коли са малко като брой. Нямат намерение да вървят към напълно електрификация. Това показа след завръщането си от Страната на изгряващото слънце заместник-кметът по превоз, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Чонов разгласи, че подготвяната за внедряване в пловдивския публичен превоз съвременна билетно-електронна система ще остави порочните практики в предишното, както в Япония. 

Започнато е слагането на един нов валидатор в рейсовете и първоначално ще действа по едно и също време с един от старите. Пътуването ще е с карта или възнаграждение по електронен път. Ще може да се купи билет и от водача, който ще издава касова записка както в магазина, само че евентуално на по-висока цена. 

Транспортните карти се резервират досега, в който проработи новата система. Контролът ще е поверен на чиновници, които ще са оборудвани със специфични апарати. 

" Първата стъпка е да сложим новите валидатори. След това ще бъде дебатът за цените на картите " - изясни Чонов.

В дълготрайните контракти с превозвачите общината е приходосъбирач, т. е. градската администрацията се занимава с продажбата на билетите, а транспортните компании правят единствено услугата транспорт. Заместник-кметът чака идната година общината да има подготвеност да предоговори изискванията в споразуменията.

Изказването на Чонов може да видите от след 0.33.20 минута от видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР