В центъра на Пловдив в момента се провежда събитие, което

...
</TD
>В центъра на Пловдив в момента се провежда събитие, което
Коментари Харесай

В центъра на Пловдив се провежда събитие, неподходящо за лица под 18 години

В центъра на Пловдив сега се организира събитие, което не е уместно за лица под 18 години. За това ъсобщиха самите уредници на мероприятието, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ето какво още желаят да ни акжат те:

Градският винен фестивал в Пловдив - Urban wine fest Plovdiv се организира в партньорство с Община Пловдив през днешния ден от 12.00 часа на площад " Централен " до пощата. Селекция от над 35 български виновност от локални сортове гастролира в страната, а кулинарните им съпроводи ще бъдат районни и разнообразни във всеки град.

Urban wine fest Plovdiv се случва под звуците на Духовия оркестър, пловдивския саксофонист Димитър Ангелов и подбрана музика от DJ Manev. Шеф Чакъров и Кулинарна лаборатория подчертават върху съчетанието на виновността от локалните сортове с ястия от фермерски артикули, " Дивата плантация " провокират посетителите с ястия от Южен Сакар, а " уличната храна " придава същински градски привкус на феста.

Очаквайте:

- Винен бар със специфична селекция български виновност от локални сортове;

- Кулинарни изкушения, с които майстори готвачи ще подчертават върху локалните артикули и съчетанието им с български вина;

- Много въодушевление, усмивки, срещи, запознанства и незабравими страсти под звуците на подбрана музика от локален DJ.

С помощта на винените ни експерти гостите на Urban Wine Fest - Пловдив ще (пре)открият освен сорта Мавруд, само че и доста други не толкоз познати български сортове от одобрени винопроизводители от цяла България.

Входът за Urban Wine Fest - Пловдив е свободен. Консумацията ще се заплаща на място. 

Ще се радваме, в случай че си донесете обичаната дегустационна винена чаша. За всички, които не донесат лична чаша, ние ще осигурим опция за закупуване или прилагане против депозит.

Заповядайте от 12:00 ч. до 21:00 ч. да отпразнуваме дружно Международния ден на мавруда и българското вино! Международният ден на мавруда е самодейност на Българската асоциация на винените експерти и се организира под патронажа на Министъра на туризма и с формалната поддръжката на Министерство на туризма, Министерство на земеделието, Община Пловдив, Организация за ръководство на Тракийски туристически регион и Съвет по туризъм – Пловдив.

Събитието не е уместно за лица под 18 години. Консумирайте умерено и отговорно.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР