В този час пред Съдебната палата десетки жители на Благоевград

...
</TD
>В този час пред Съдебната палата десетки жители на Благоевград
Коментари Харесай

Коста Козас от протеста в Благоевград: Майка ми се страхува, дори залоства вратата на болничната стая

В този час пред Съдебната палата десетки поданици на Благоевград са се събрали на митинг в символ на поддръжка към Стефка Терзийска, която бе грубо пребита пред дома й, съобщи кореспондент на Blagoevgrad24.bg.

Нейният наследник Коста Козас разяснява пред медиите, че е гневен от обстоятелството, че за следващ път в страната се провежда митинг в отбрана на жена, която е станала жертва на принуждение. Той изрази вяра, че управляващите ще си свършат работа и че в тази ситуация с майка му отговорните ще си понесат последствията.

По отношение здравословното положение на Стефка Терзийска, Коста Козас съобщи, че лекуването, което продължава и сега, ще бъде дълго.

" Лекарите са безапелационни, че зрението на лявото й око няма по какъв начин да се възвърне. Борят се да спасят това на дясното “, сподели още той.

Психичното й положение също е обезпокоително, стана ясно от думите на младия мъж.

" Страхува се, през днешния ден ми показа, че през нощта е била залостила вратата на своята болнична стая със стол. Стряска се от всеки по-силен звук. Възстановяването ще отнеме дълго време “, разяснява Коста Козас.

По думите му майка му е следващото име в един доста дълъг лист на дами, жертви на принуждение, само че изрази вяра, че тя ще е последната.

Във връзка със подозренията, че татко му е гарант на жестокото нахлуване, за което е арестуван 20-годишен мъж, Коста Козас разяснява, че няма контакт със своя родител, само че има информация, че той към момента не е разпитван по случая.

" Приятели ми споделят, че са го виждали да се разхожда из града. Не мога да си обясня за какво не е разпитван. Има задоволително обстоятелства и условия, които водят към него. Всички ние сме разпитани, дали сме нужната информация като обстоятелства. Всички споделят, че това ще е дълъг и доста бодлив път, само че няма да спрем “, добави младият мъж.

Той съобщи, че през годините татко му е отправял голям брой закани към майка му, а и към самия него. Формите за това са били разнообразни – писмени, устни, пред очевидци и по този начин нататък.

" Майка ми не е конфликтна персона, лъчезарна и усмихната е. Няма човек, който да й има зъб по някаква причина “, акцентира той.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР