В съда в Пловдив продължават да гледат мерките на задържаните

...
</TD
>В съда в Пловдив продължават да гледат мерките на задържаните
Коментари Харесай

Адвокат обясни защо наричали Въльо шефе, отделно имал счупен гръбнак с 8 титаниеви винта

В съда в Пловдив не престават да гледат ограниченията на арестуваните за присъединяване в проведена незаконна група, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

49-годишният Въльо Петров е посочен като началник на ОПГ-то, негови помощници са били Милен Стоянов, Галин Колев, Мартин Ламбрев, като последните двама са настоящи служители на реда.

Спрямо ръководителя на незаконната група са повдигнати пет обвинявания за изнудвания и насила.

Ето какво сподели Въльо Петров в съда:

" Моля да ми бъде променена мярката. Доводите на прокурора, че ще избягам и ще се укрия, са изцяло несъстоятелни. Постът ми допуска ежедневна връзка с почитателите и жителите. При приканване в съда постоянно ще се откомандировам ".

Според юриста му Константин Давчев останалите наричали Въльо " шефе ", тъй като той заема пост заместник-търговски шеф на футболния клуб. От думите на юристите стана ясно, че в тази ситуация са намесени лица от Хасково и Димитровград и там се водят други производства.

Става дума за някогашния началник на някогашната силова формация " 777 " в Димитровград Николай Атанасов (осъждан за убийство) и синът му Иван Атанасов. Лицата са забъркани в комплицирани финансови връзки, което съгласно юристите би трябвало да се квалифицира като закононарушение против собствеността, а не против личността.

Принудата за очевидеца Христо Илиев да спре да показва свободната си воля била поради изявления във Facebook. Освен това Въльо имал строшен гръбнак с 8 титаниеви винта, които скоро трябвало да му бъда извадени.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР