В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно

...
</TD
>В резултат на полицейските действия на служители от Пето Районно
Коментари Харесай

Двама са задръжани в Бургас за 3 кражби

В резултат на полицейските дейности на чиновници от Пето Районно ръководство – Бургас са арестувани 36-годишен престъпно проявен и осъждан мъж от новозагорското село Езерово и 26-годишен мъж от несебърското село Гюльовца за осъществени няколко обири. Това оповестиха от ОДМВР-Бургас. 

На 22/23 февруари т.г. през задната дясна врата проникнали в купето на л.а. " Мерцедес GLC ", с бургаска регистрация, благосъстоятелност на 36-годишна бургазлийка, като лишили: сумата от 100 лв. и два чифта маркови слънчеви очила (на обща стойност 1 000 лева.). Част от откраднатите движимости са открити и конфискувани.

За времето от 25 до 27 февруари т.г., след разглобяване на прозорец от PVC дограма, направили кражба на външно и вътрешно тяло на климатик, както и на дребен ледник, от железен павилион, предопределен за медицински пункт, ситуиран на плажната линия в кв. " Сарафово ". Откраднатите движимости са открити и конфискувани.

На 27/28 февруари т.г., посредством взломяване на входната врата проникнали в партерното помещение на частен дом в кв. " Сарафово ", ситуиран на ул. " Брацигово ", населявано от 52-годишен бургазлия, като откраднали: два електрически скутера и гедоре. " Гедоре " -то е намерено и конфискувано, както и една от откраднатите електрически триколки – конфискувана е от несебърска заложна къща.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР