В Районен съд – Пловдив се състоя официална церемония по

...
</TD
>В Районен съд – Пловдив се състоя официална церемония по
Коментари Харесай

Ново попълнение в Районен съд - Пловдив

В Районен съд – Пловдив се състоя публична гала по встъпване в служба на арбитър Габриел Росенов Русев, назначен в осъществяване на Решение на Съдийската гилдия на Висшия правосъден съвет от 29.11.2022 година, оповестиха от ведимството.

Председателят на РС-Пловдив Иван Калибацев приветства с " Добре пристигнал “ арбитър Русев и му връчи Акта за встъпване в служба. Събитието се организира в наличието на всички съдии от състава на районен съд – Пловдив, които поздравиха най-новия член в съдийския колектив и му пожелаха здраве и доста професионални триумфи. Той от своя страна благодари за топлото посрещане и изрази задоволство, че ще правораздава в районен съд – Пловдив.

Съдия Габриел Русев е приключил " Право “ в ПУ " Паисий Хилендарски “ през 2012г. Започва професионалната си кариера като юрист и като подобен работи за интервала от 2012 година до 2017 година От 2018 година продължава кариерата си като младши арбитър в Окръжен съд - Кърджали, където е работил до сегашния миг, а от през днешния ден към този момент е част от редиците на районен съд - Пловдив и ще правораздава в Наказателно поделение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР