В Plovdiv24.bg постъпи анонимен сигнал за назначен на трудов договор

...
</TD
>В Plovdiv24.bg постъпи анонимен сигнал за назначен на трудов договор
Коментари Харесай

Велизар Цолакидис се оказа общински служител

В Plovdiv24.bg постъпи неизвестен сигнал за назначен на трудов контракт чиновник, който не върви на работа. Става въпрос за известния футболен почитател Велизар Цолакидис, който отдавна се води на работа в кметството на регион " Тракия ". Ето какво написа в сигнала:

" Здравейте! Обръщаме се към вас с неразбиране и молба да предприемете незабавни ограничения и да дадете публичност на обстановка, от която сме меко казано възмутени и не разбираме по какъв начин е допустимо сходно безхаберие в общинска институция, каквато е районното кметство на регион " Тракия ".

Като чиновници на кметството считаме, че сходен проблем е неуместен, тъй като ние всеки ден вървим на работа и пoлагаме упования от нас труд, с цел да получим трудовите си хонорари за свършеното, само че инцидентно разбираме, че в администрацията на регион " Тракия " има назначено лице, което в никакъв случай не сме виждали и не познаваме, а той също ежемесечно получава заплащане на трудов контракт. Работата ни, като чиновници на районното кметство е тясно обвързвана и няма по какъв начин, в случай че лицето Велизар Василис Цолакидис е наш чиновник и то от много дълъг интервал от време, ние да не сме се срещали и взаимодействали в работните процеси.

Изразяваме предпочитание да се даде публичност на гореупоменатото, тъй като в случай че има още подобен вид чиновници " фантоми “, то те би следвало да бъдат уволнени неотложно от новите управления на Община Пловдив, тъй като все чуваме по какъв начин общината няма пари и нашите хонорари са обидно ниски, само че очевидно все пак може да си разреши да заплаща хонорари на хора, които действително не работят.

С почитание, 

Служители на регион " Тракия " - Община Пловдив "

Заместник-кметът по публичен ред и сигурност съобщи за Plovdiv24.bg , че е разпоредил цялостна инспекция на отделите за отбранително-мобилизационна подготовка. 

Става въпрос за 30 души, които са разпределени във всички районни администрация. Техните отговорности са свързани с защита на пунктовете за мобилизационна подготовка, в които се съхраняват маски, противогази и така нататък, само че такива към този момент няма. Тези чиновници са назначени на работа с решение на Министерски съвет № 364 от 5 май 2023 година, по функционалност 2 - защита и сигурност. Получават минимална работна заплата, която е делегирана от страната и с нищо не се ощетява общинският бюджет. 

Славов счита да събере всички чиновници ОМП и персонално да ревизира кой какво прави и работи. Предвижда проверка на активността, която е в унисон с концепциите на районните кметове.

Конкретно за Велизар Цолакидис заместник-кметът посочи, че е бил назначен на работа от по-преден мандат. Ако се открият нередности, служителят ще си понесе отговорността, безапелационен е Славов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР