В окаяно състояние е паркингът пред поликлиниката и частната болница

...
</TD
>В окаяно състояние е паркингът пред поликлиниката и частната болница
Коментари Харесай

Паркингът пред поликлиниката и частната болница е в окаяно състояние

В окаяно положение е паркингът пред поликлиниката и частната болница в Благоевград. Освен големите дупки, на паркинга царува безпорядък и мъчно се намират паркоместа. Това е огромен проблем за хората, посещаващи здравните заведения, защото част от тях са и трудноподвижни.  Това е нормална панорама на паркинга пред поликлиниката в Благоевград. Паркоместа липсват, а хората се оплакват от неприятното му положение. 

По думите им ремонт тук не е юридически от най-малко от 10 години. Ето част от мненията на хората пред публичната телевизия:

- Няма никакъв паркинг, това е руина, разрушено е всичко.

- В извънредно положение, всичко се е разрушило, някой път ми закача колата.

Паркингът е безвъзмезден и притегля доста хора, които не са пациенти на лечебните заведения. Така за болните места не остават.

Паркингът е безвъзмезден и притегля доста хора, които не са пациенти на лечебните заведения. Така за болните места не остават.

- Пълен безпорядък, изключително болните като си идваме с колите тука, да се чудиш къде да паркираш, от време на време паркираме на булеварда, където е навалицата.

- Трябва да изчакам жена ми, тя е при лекаря, тъй като съм затворил другия, няма никаква организация.

- Изобщо не е комфортно, просто маневрират с колите, чудят се по какъв начин да влезнат, по какъв начин да излезнат, би трябвало да се вземат ограничения.

Всички проблеми с паркинга са подбудени от неговия статут, обясниха от Община Благоевград. Заради това не може да бъде стартират и ремонт.

" Не е паркинг, а се оказа, че е улица в регулация, да съм по-точен, т.е. през цялото това време жителите и в това число и лекарите са употребили едно място нерегламентирано като паркинг и са го употребили за паркиране. За да изградим паркинг, дружно със притежателя на частното заведение предприехме стъпки за Подробен устройствен план, в който се включва паркинг. Чисто писмено септември ще придобием Подробен устройствен план за паркинг ", изясни пред Българска национална телевизия кметът на Благоевград Илко Стоянов. 

Дотогава от общината обясниха, че е допустимо само слагането на фрезован асфалт, с който да бъдат запълнени дупките.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР