В неделя преди обяд над Източна България ще бъде предимно

...
</TD
>В неделя преди обяд над Източна България ще бъде предимно
Коментари Харесай

Днес ни очаква топло пролетно време, но в Пловдив може и да ни се размине

В неделя преди обяд над Източна България ще бъде най-вече слънчево, а над Западна и Централна България ще има забележителна облачност, която ще стартира да се раздира и понижава. След обяд над цялата страна ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 13° и 18°, в София - към 14°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините преди обяд ще бъде облачно и мъгливо, а след обяд най-вече слънчево. Ще духа сдържан югозападен, по високите елементи - мощен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места ще има мъгла. Ще духа сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са сред 9° и 12°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца. През деня постепенно ще се намалява и вечерта към този момент ще е малко по-ниско от междинното.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР