В навечерието на Коледа децата на Арт Войс Център“ изнесоха

...
</TD
>В навечерието на Коледа децата на Арт Войс Център“ изнесоха
Коментари Харесай

Малки ангели донесоха Коледния дух в Тракия

В навечерието на Коледа децата на " Арт Войс Център “ изнесоха първия си хоров концерт с многогласни Рождественски песни в Пловдив. Над 40 гении на възраст от 5 до 13 години от новосформирания хор пяха на български, латински, съветски, италиански и британски език в католическия храм   " Свети Дух " в квартал " Тракия “ под диригентството на Руми Иванова и Алис Толева и акомпанимент на орган на Ева Палакова и Гергана Филева – всички преподаватели в школата. " Това настъпление на дребни ангели донесе Коледния дух в храма “, възкликна в поздравлението си към децата отец Димитър. И в действителност куп музикални магии сътвориха дребните чаровни певци  за многочислената аудитория от родители и посетители на концерта.

" Когато пеят деца, е магия! Под съпровода на величествения орган във превъзходно украсения храм децата с ангелските си гласове ни потопиха в духа на Рождество!  Надявам се това да сложи началото на нова традиция в " Арт Войс Център “ - дружно с пеенето на поп, рок и джаз да се пеят и многогласни хорови творби “, сподели вокалният възпитател и началник на школата Руми Иванова.  

Тя благодари на прелестните си колежки, на сърцатите родители, които постоянно поддържат концепциите им, и на прелестните надарени деца!

Младите дарования на " Арт Войс Център “ ще повторят Коледния концерт на 23 декември от 11 часа в катедралата " Св. Архангел Михаил " в  град Раковски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР