В момента Окръжен съд Пловдив гледа мерките за малтретирането на

...
</TD
>В момента Окръжен съд Пловдив гледа мерките за малтретирането на
Коментари Харесай

Адвокатка: Петър е наричал дъщеря си малка ку*ва

В момента Окръжен съд Пловдив гледа ограниченията за малтретирането на 5-годишното дете, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

Адвокатката на майката Стела Алексиева - Росица Драгинова съобщи в правосъдната зала следното:

Липсват доказателства, че в съучастничество с Петър Чернев е предизвикала телесна щета на сина си. Съседка от горния апартамент е чувала крясъци и викове на Петър и детски крясъци, само че не е чула гласа на Стела.

Какви женски хитринки е приложила? Тя има едно пътешестване от Германия към България, в депресивен интервал е била след двойната гибел на татко й и дядо й. Бабата Виолета Димитрова е виждала щерка си разтреперена след диалог с Петър на рождения й ден.

През март е било делото за развода, мъжът й не е споделил една неприятна дума, пиела по 1,5-2 литра бира след гибелта на татко и дядо, и откакто детето заспи. Разказва в детайли какво е направила за отбрана на детето.

Грешката й е, че е останала в дома на Петър. Бившата му жена споделя, че е била заплашвана, наричал личната си щерка " дребна ку*ва ". На 9.01. Стела споделила на майка си: " Ще се върнем този път вечно ".

Работила е допреди няколко месеца, била е принудена от Чернев да напусне работа. Има здравно, че е била мартретирана, заплашвал я, че ще й вземе детето ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР