В момента бургаският мъжки баскетбол е №1 в страната. Горди

...
</TD
>В момента бургаският мъжки баскетбол е №1 в страната. Горди
Коментари Харесай

Баскетболни таланти от едно време се срещат в благотворителен мач

В момента бургаският мъжки баскетбол е №1 в страната. Горди сме с триумфите на " Черноморец “, поддържаме и ще поддържаме тима по пътя му към купата, мечтана от цялата ни спортна общност!

Но Бургас постоянно е бил баскетболен град. И във всяко негово потомство е имало страхотни гении. Мнозина от тях, които още спортуват интензивно, ще излязат на паркета в зала " Бойчо Брънзов “ на следващия ден в показателен мач. Един против различен ще се изправят тимове, включващи някогашни възпитаници на Математическа и Английска гимназия. В годините обратно тези две учебни заведения постоянно са подготвяли освен отличници, само че и положителни спортисти. Ще се убедите в това, в случай че се присъедините към публиката в залата през днешния ден, четвъртък. Началото е в 13 часа.

Демонстративната среща има благотворителна цел. Тя събира пари за лекуването на Радост Георгиева Жечкова, диагностицирана със сарком на Юинг.

Отборът на АЕГ е с треньор Гергана Стоянова – някогашна баскетболистка, треньор и интернационален арбитър. Този на ПМГ ще бъде воден от Захари Чекичев – човек, отдал живота си на спорта.

Цената на билетите е 3 лева, които отиват за идеята.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР