В месеца на любовта и седмицата на брака ОП “Радостни

...
</TD
>В месеца на любовта и седмицата на брака ОП “Радостни
Коментари Харесай

В Пловдив представят книгата Семейно танго

В месеца на любовта и седмицата на брака Оперативна програма “Радостни обреди “ кани на представянето на книгата " Семейно танго “ на известния пловдивски психотерапевт, учител и съветник Стоичко Миличин. Авторът ще разкрие по какъв начин да танцуваме нашето фамилно танго, наслаждавайки се на доста обич и пристрастеност.

Представянето ще бъде през днешния ден от 18:30 часа във фоайето на Централния дом на младоженците на ул. “Христо Г. Данов “ 36.

Стоичко Миличин е квалифициран магистър психотерапевт в региона на самостоятелната логика на психиката. С дълготраен опит и специализации, добити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си активност съчетава способи както от обичайна, по този начин и трансперсоналната логика на психиката. В работата си в " Миличин център “ сплотява екип от експерти, чийто опит и неповторими авторски стратегии са помогнали на доста хора да открият пътя към персоналното и фамилно благополучие. В самостоятелната си процедура сполучливо работи за решение на проблеми от друго естество – уплахи, депресии, личностни и фамилни рецесии.

Ще се радваме да споделите довечера с прелестна компания - с вашата половинка или с другари на по чаша вино!

Вход свободен!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР