В Международния месец за превенция срещу рак на гърдата дамите

...
</TD
>В Международния месец за превенция срещу рак на гърдата дамите
Коментари Харесай

Три дни безплатни прегледи за рак на гърдата в Пловдив

В Международния месец за предварителна защита против рак на гърдата дамите имат опция да си създадат безвъзмезден обзор при водещия експерт доцент Ваня Узунова от УМБАЛ " Св. Георги “ в Пловдив.

Консултациите се провеждат от екипа на " Българска социалистическа партия за България “, от Обединението на жените-социалистки и претендентите за локалната власт. Те ще се проведат на 16, 17 и 18 октомври 2023 година Необходимо е авансово записване на тел: 0894/383850, а след 14 ч. и на 032/601881.

" Мили дами, би трябвало да се погрижим за здравето си, като стартираме от предварителната защита. Ракът на гърдата е огромен камшик в нашето общество, само че не сте сами в битката с тази нелека болест. С изключителна признателност и почит към доцент Узунова за нейната безкористна помощ в битката с рака на гърдата за дамите от нашия град ", съобщи Минка Сърнешка, ръководител на Обединението на жените-социалистки в Пловдив, претендент за кмет на регион " Централен “ и за общински консултант.

Тя напомни, че Българска социалистическа партия непрекъснато инициира и организира безвъзмездни профилактични прегледи за пловдивчани, с цел да бъдат открити в точния момент подлите онкологични болести, които в ранните стадии са изцяло лечими.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР