В Канев център се проведе XX издание на Националния турнир

...
</TD
>В Канев център се проведе XX издание на Националния турнир
Коментари Харесай

Спортни танци в Русе: В надпреварата се включиха над 120 двойки и близо 60 участници - изгряващи звезди

В Канев център се организира XX издание на Националния шампионат по спортни танци, проведен от Клуб по спортни танци " Фламинго Тийм “ и  Българска федерация по спортни танци. Той се реализира с поддръжката на Община Русе и под егидата на кмета, като в конкуренцията се включиха над 120 двойки и близо 60 участници - изгряващи звезди.

Официален посетител на спортното събитие беше заместник-кметът Никола Лазаров, който приветства уредници, участници и посетители. " За мен е наслаждение да дам началото на шампионата и да ви поздравя от свое име и от името на кмета на община Русе за съвършената организация. Пожелавам триумф на всички участници и дано този шампионат бъде не просто съревнование, а неповторимо прекарване, което дава израз на дългогодишните ви старания и оставя след себе си превъзходни мемоари “, съобщи Никола Лазаров. Той връчи и почетен плакет на Община Русе на членовете на УС на " Фламинго Тийм “ - Цветомир Панчев, Александър Смиковчук и Йордан Йосифов, за приноса им в развиването и популяризирането на спортните танци в Русе и страната.

Тази година в конкуренцията, която мина през няколко кръга – фестивал за изгряващи звезди, Купа Република, Купа One Dance и Купа Русе, се включиха танцови двойки от София, Бургас, Варна, В. Търново, Плевен, Поморие, Несебър и Русе. Зрителите в Канев център станаха очевидци на извънредно великолепие и високо спортно майсторство, представенo от състезателите.

Основните цели на клуб " Фламинго Тийм “ са развиване и разпространение на танцовото изкуство измежду младежите, като организацията възпитава представителите на младежта в здравословен метод на живот и държание, съобразено с етичните правила.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР