В екипа на Лили Иванова има един човек, който винаги

...
</TD
>В екипа на Лили Иванова има един човек, който винаги
Коментари Харесай

Най-близкият човек до Лили Иванова: Концертите в Пловдив бяха различни от другите

В екипа на Лили Иванова има един човек, който постоянно е в сянката ѝ, само че е най-близкият. Това е Николай Недеков - 37-годишният шуменец, който от няколко години е помощник и уредник на концертите на любимката на няколко генерации българи.

Тази година Николай и целият екип на Лили се изправиха пред едно голямо предизвикателство - националното турне, което като вълна мина през страната. За осем месеца Лили Иванова пя над 100 часа на подиуми в 29 града и " възпламени " цяла България.

И в този момент предстои  финалът на това шеметно прекарване - грандиозният концерт в " Арена Армеец ", където за повторно Лили Иванова ще се изправи през 13 000 възторжени нейни фенове.

" Много труд на всички екипи, дисциплинираност, професионализъм и усърдна работа се крие зад всички тези концерти. Искам да благодаря на всеки един участник в това турне – над 50 души екип. За 8 месеца нямаше по какъв начин да няма непредвидени обстановки, пренасяне на дати, само че всички се оправиха безупречно! ", споделя Недеков в изявление пред Валерия Велева за уеб страницата " Епицентър ".

Той изясни и за двата грандиозни концерта на Лили Иванова на Античния спектакъл в Пловдив:

" Концертите в Пловдив бяха разнообразни от другите. Бяха два поредни концерта с изцяло разпродадени места и доста правостоящи. Това се случва за първи път в кариерата на Лили Иванова, а доколкото пазят мемоари в Античен спектакъл, не се е случвало до момента - два поредни независими концерта на различен български реализатор. А, да и още нещо - тази година никой не се осмели да предсказа края на кариерата ѝ… Това е оригиналност! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР