В атмосфера на спокойно обсъждане на всички въпроси, които вълнуват

...
</TD
>В атмосфера на спокойно обсъждане на всички въпроси, които вълнуват
Коментари Харесай

Петко Чирпанлиев в Конуш: За обещанията имам свой подход - запознавам се, обещавам, задължително изпълнявам

В атмосфера на умерено разискване на всички въпроси, които вълнуват жителите на Конуш, протече предизборната среща с претендентите на коалиция " Българска социалистическа партия за България “ отпред Петко Чирпанлиев в препълнената зала на читалището. Както на всички места в селата на Асеновградска община хората се вълнуват от доста и разнородни въпроси.

Майките на възпитаници желаят за по-голяма сигурност учебен рейс за своите деца. Водоподаването в селото е с ниско налягане. Необходими са ограничители на скоростта " легнали служители на реда “ против високите скорости на преминаващите през селото коли.

Сметоизвозването, нерегламентираните сметища, включително и на строителни боклуци, разделното сметосъбиране - това са проблеми, от които ръководещия екип на Грудев очевидно не се вълнува с цел да предприеме дейности. Кандидатът за кмет на село Конуш Георги Ваклушев, когато показа своите планове за идващия кметски мандат, разяснява още един дълготраен проблем – измененията в напрежението на електрическия ток, за който към този момент има вид за решение.

В районното ръководство на EVN в Асеновград е импортирана подписка от популацията и тъжба от кмета, вследствие на което енергийното сдружение е поело уговорката да включи в капиталовата си стратегия за 2024 година създаване на трафопост в Конуш. В необятно обсъжданите проблеми се включиха и претендентите за общински съветници доктор, Енко Найденов, Екатерина Гешева, Радослава Георгиева и Гео Караданов.

Предизвикано присъединяване във връзка шеговитото подмятане на един възрастен мъж " Какви претенденти сте като нищо не обещавате! “ взе националният представител, който сподели:

" Миналата година дадох обещание детска площадка – имате я, в този момент давам обещание за същите пари да направя това, което вие желаете “. Към това предизвикателство се присъедени претендентът за кмет на общината Петко Чирпанлиев и умерено изясни, че постоянно се среща с казуса, с метода за неговото решение, тогава чак дава обещание, а щом обещае – наложително го извършва. Срещите и обиколките на претендентите от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ в община Асеновград не престават.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР