Уважаеми съграждани, родители и деца, шофьори и пешеходци. От няколко

...
</TD
>Уважаеми съграждани, родители и деца, шофьори и пешеходци. От няколко
Коментари Харесай

Вижте какво е забелязал задочен свидетел на трагедията на Брезовско шосе

" Уважаеми съграждани, родители и деца, водачи и пешеходци. От няколко дни изслушах и изгледах, какви ли не мнения и разбори на злополуката на Брезовско шосе, на която да кажем, че задочно съм очевидец.

Телевизии, електронни медии и обществени мрежи гърмят. Всеки приказва за превишена скорост и по какъв начин никой не се преценява. Факт! Всички сме чували афоризмът: " Когато обстоятелствата приказват и боговете мълчат ".

Та в този смисъл по-долу виждаме няколко неща, които и с просто око и обикновени знания приказват доста. Първо, виждаме автомобила, който се задава, по-късно момента, в който има директна видимост и стартира да стопира и момента на конфликта.

С помощта на приложение мерих дистанцията от първичното местонахождение до конфликта и с елементарни сметки излиза, че скоростта на придвижване е била към 70 км/ч. Забелязваме и късото време на видимост и опция за реакция, заради съществуването на друга завиваща на платното кола, поради която, даже и да бяха се огледали пешеходките, преди да стъпят на пътеката, евентуално отново нямаха да имат късмет да избегнат съприкосновението.

От тук са разсъжденията ми " Ами в случай че бяха погледнали и бяха сигурни, че е безвредно, можеше и да не се случи трагичния случай ", " Ами в случай че шофьорката караше със съобразена скорост и нараснало внимание в зоната на пътеката, щеше да реагира и т.н и така нататък

В резюме моля към всички участници в придвижването да имаме просвета на секване и просвета на шофиране, с цел да се избегнат за в бъдеще сходни произшествия. Всеки е скъп за някого и всеки го чакат у дома.

Не разясня, че в репортажите по малкия екран, вършат хипотези и се приказва за следствие на случката, а единствените записи, които биха били потребни за него са от моите охранителни камери, а към този момент ден трети никой не ме е потърсил ", съобщи Делчо Делчев - член на фейсбук групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР