Установен и задържан е авторът на увреждането на стъклените парапети

...
</TD
>Установен и задържан е авторът на увреждането на стъклените парапети
Коментари Харесай

Хванаха гаменчето, което чупи стъклото на Римския стадион

Установен и арестуван е създателят на увреждането на стъклените парапети на Римския стадион в Пловдив. Това става за по-малко от денонощие, откакто чиновници от Четвърто районно управление (на МВР) са разкрили самоличността на двамата млади мъже, съпричастни към вандалската демонстрация, предизвикала съществени материални вреди в зоната на националния монумент на културата в регионалния град. Това оповестиха от полицията в Пловдив.

Припомняме, че при започване на.

Още в понеделник униформените се самосезираха след изявления в медиите, а след това бе получен и формален сигнал от Оперативна програма " Общинска защита ". След извършените голям брой дейни оперативни и издирвателни дейности, през вчерашния ден проверяващите влезнали в дирите на двама 25-годишни.

Тази заран от тях са снети пояснения, в които единият прави признания за стореното под влияние на алкохол. Извършителят е арестуван за период до 24 часа. Предстои материалите от предварителната инспекция да бъдат импортирани в Районна прокуратура – Пловдив за изговаряне по подготвеност.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР