ул. Цар Ивайло Смятани от критиците и от публиката за

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Смятани от критиците и от публиката за
Коментари Харесай

Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пловдив

ул. " Цар Ивайло "

Смятани от критиците и от публиката за новия международен кросоувър феномен, 40 Fingers са незабравим квартет от китаристи, които с милиони гледания превземат обществените медии по целия свят, с техните майсторски тълкования и аранжименти на типичен творби, известни рок и поп песни, и кино музика.

Световният феномен в кросоувъра, виртуозите на китарата 40 Fingers, идват за първия си концерт в България на 23 юли 2024г., в Античен спектакъл, Пловдив.

40 Fingers бяха оценени и от доста международни звезди на музикалната сцена, които ги поканиха за взаимни планове – от Андреа Бочели до американката Тори Кели, минавайки през Анди Съмърс от The Police, с който сътвориха нов аранжимент на известната Bring on the Night. Гледанията на техните осъществявания в YouTube надвишават 100 милиона. А Queen приветства и направи публично самопризнание тяхната версия на " Бохемска рапсодия ", като я разгласява на уеб страницата си.

След триумфа на турнето им в Съединени американски щати, с 23 концерта в елитни клубове и театри в огромни американски градове - от Ню Йорк до Лос Анжелис, през Чикаго, Бостън, Вашингтон, Атланта, Нешвил, Сан Франциско и други, 40 FINGERS оповестиха завръщането си на Стария континент, започвайки от огромни концертни зали в родната им Италия. Като част от турнето си те включват и България с концерта си в Античния спектакъл в Пловдив.

Четирима музиканти, всеки един от тях със мощна музикална история и друг опит, дружно изследват нови звукови вселени, предлагайки просторен репертоар, който стартира от аранжиментите на поп и рок части за четири китари до техните лични композиции.

Общата им пристрастеност към киното и телевизионните сериали, както и към музиката им, ги предизвика да създадат серия от истински аранжименти на известни музикални шедьоври, измежду които версията им върху две от главните тематики на Джон Уилямс от сагата на Джордж Лукас " Междузвездни войни ", както и " Последният мохикан ", а също и вариации по някои от главните тематики от Хари Потър, и от филмите на Дисни.

Сцената е техният натурален дом. 40 Fingers, които, съпроводени от извънредно зрелищна образна продукция, основана от едни от най-хубавите европейски образни дизайнери, придвижват публиката в музикално странствуване без езикови и географски граници посредством техните версии на Sultans of Swing, Africa, Sound of Silence, Bohemian Rhapsody, Last of Mohicans, Libertango и други мeлодии, преминавайки през всички жанрове, обединявайки и вълнувайки меломаните по целия свят.

Концертът на 40 Fingers е на 23 юли 2024г, в Античен спектакъл, Пловдив. Билети на цени от 60 до 120 лв. се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК " Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център на пл. Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР