ул. Цар Ивайло Събития в обекта:20:00/01.06.2023МАСКАРТ и АРГОС канят на

...
</TD
>ул. Цар Ивайло Събития в обекта:20:00/01.06.2023МАСКАРТ и АРГОС канят на
Коментари Харесай

Уникален концерт предстои в Пловдив

ул. " Цар Ивайло "

Събития в обекта:20:00/01.06.2023МАСКАРТ и АРГОС канят на един необикновено специфичен концерт-спектакъл. Проектът " Пеещи актьори 2 " ще гостува в град Пловдив на 1.06.2023г от 20:00 часа на сцената на Античен спектакъл. Ако се чудите се какво в действителност съставлява концерт-спектакъла " Пеещи актьори 2 ", ето какво значи той за артистите които вземат участие в него.

" Пеещи актьори 2 “ е едно предизвикателство. Музикантите могат да играят на сцена, а актьорите да пеят. Това е нещо като случка, която незабелязано се трансформира в обич. Спектакълът изважда всички от зоната им на комфорт и ги слага в обстановка, безусловно нетипична за тях, в действителност тъкмо това е забавното на спектакъла.

Не всеки от участниците е имал опцията в своя живот да е на сцена с толкоз огромен оркестър, само че когато излязат на сцена и усетят мощта, силата и вибрацията на оркестър, дирижиран по този начин виртуозно, те се придвижват на напълно друго равнище. Музиката през погледа на артиста има напълно друг изказ и посока.

" Пеещи актьори 2 “ е една самодейност, която дава опция да се реализират задачи и цели, а точно да пазим жива българската памет, да обръщаме внимание на нашата история, да съживяваме елементи от българската просвета, която по някакъв метод има заплаха да бъде забравена. Особено предизвикателство е да работиш с някой, който е експерт в региона си.

Музиката е нещо като душата на човек, можеш да вървиш в разнообразни светове и то до момента в който стоиш на едно място. Музиката е най-великото изкуство и най-бързо доближава до душата на човек. Тя е метод на живот, метод на изложение. Когато човек пее, той показва своите усеща и ги предава на публиката.

Когато свършат думите идва музиката.

Какво друго остава да ви кажем, като се изключи че Ви каним на 1 юни 2023г от 20:00 на сцената на Античен спектакъл на " Пеещи актьори 2 “. Билети може да закупите:

Билетна каса " МаскАрт " в Дом на културата " Борис Христов ", в мрежите на Ивентим и Грабо.

Участие в незабравимата вечер ще вземат:

Дарин Ангелов

Мая Бежанска

Милица Божинова

Симеон Владов

Орлин Горанов

Петя Дикова

Тони Димитрова

Добрин Досев

Катерина Евро

Стефания Колева

Милена Маркова

Орлин Павлов

Люба Пашова

Койна Русева

Гергана Стоянова

Александра Сърчаджиева

Жаклин Таракчи

Николай Урумов

Маргарита Хранова

Даниел Цочев

и още доста изненади....

Специални посетители на събитието ще са: Петя Буюклиева, Вили и Красимир Гюлемезови, Момчил Колев, Светослав Лобошки и Братя Мангасарян.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР