ул. Пещерско шосе N78Добър ден, искам да споделя крайното си

...
</TD
>ул. Пещерско шосе N78Добър ден, искам да споделя крайното си
Коментари Харесай

Клиентка: Повече не стъпвам тук! Похарчих 163 лева, а накрая и 10 за паркинг!

ул. " Пещерско шосе " N78

Добър ден, желая да споделя крайното си отчаяние от супермаркет " Лекси ". Така читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до медията ни. И добавя:

" Днес след извършването на покупки си се сблъсках с защитата на магазина, която слагаше скоби на колите в паркинга на магазина. Служителят на магазина ми изясни, че би трябвало да си платя паркинга, тъй като колата ми е била там повече от час и изненадващата цена беше 10 лева на час.

Аз ползвам касовата ми записка за покупката на 50 продукта на стойност 163,66 лева плюс тази за 10 лева паркинг. Явно трябваше да се поразбързам малко при избора си на артикули, с цел да не заплащам в допълнение 10 лева Или може би да не пия кафе в заведението начело, или да не преглеждам завеси в магазина насреща.

Каквато и да е повода да заставам там от 9 до 10.30 сутринта, чиновниците на магазина демонстрираха, че не ценят клиентите си. Касиерката, която ми сканира продуктите, не сподели нищо, с цел да ме отбрани, защитата, която ме гледаше по какъв начин си натоварвам количката, също заставам безразлично. Та по този начин, в случай че желаете да пазарувате, без да се притеснявате от скоби, ходете някъде другаде, има толкоз вериги, които, даже да не ви оценят, няма да ви костват в допълнение загуба на време и пари.

Също забелязах, че защитата си набелязваше коли с друга от пловдивска регистрация, моята е пазаржишка. Явно хора паркират там поради болница " Селена ", само че за тях единствено да кажа - намерете си заплатен паркинг, няма да е повече от лев-два на час. Не се занимавайте с огладнели и нископлатени чиновници. Пазарувайте другаде. Тъй че, " Лекси ", това са последните ми 10 лв., изхарчени при вас. Мога да си разходвам 500 лв. на месец в покупки на друго място. Благодаря за нищо ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР