.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Spiders (Of Orcs and Men, Bound

...
.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}Spiders (Of Orcs and Men, Bound
Коментари Харесай

GreedFall ще черпи вдъхновение от класическите игри на BioWare

.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_42_5cbdb7011e5ba_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Spiders (Of Orcs and Men, Bound by Flame) са подготвени да показват своята последваща игра на света. Greedfall ще е класическа ролева игра с типичен RPG детайли и голям свят, в който би трябвало да оцелеете, без значение от компликациите.

Наскоро, Жеан Русо, изпълнителен шеф на Spiders и водещ създател на Greedfall беше посетител на Крис Рей от WCCftech, пред който описа повече за играта на студиото.

Един от акцентите в диалога на Русо с Рей беше това, че Greedfall ще следва модела на класическите ролеви игри от предишното, вместо да се опита да вкара съвременни гейм детайли, като „ живи “ услуги, занемаряване на историята за сметка на спортния темперамент и сходни.
.td_uid_41_5cbdb7011e140_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_41_5cbdb7011e140_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
„ Днес нямаме доста студиа, които вършат този вид игри. Имам поради, че дори BioWare стопираха да ги вършат и аз съм доста тъжен от това, тъй като точно тези игри избрах да играя “, споделя Русо, евентуално визирайки типичен заглавия, като Dragon Age и Knights of the Old Republic.

Самата игра ви слага в ролята на авантюрист и изобретател. Времето е XVII век. Старият континент е претъпкан, нечист и опустошаван от разнообразни заболявания, сеещи гибел.

„ Но има искрица вяра на хоризонта – открит е остров, далечен и прикрит. Тиър Фрадий… земя, недокосната от чумата Маликор, леговище на живота, диво и незасегнато от човечеството. Той е заричане за благосъстояния, само че също по този начин и най-хубавата вяра за човечеството да откри лек за Маликор “, се чете в описанието на играта. Вие играете ролята на представител на Конгрегацията на търговците, една от многото фракции, биещи се за място под слънцето и повече власт над Тиър Фрадий.

Макар и закрепен във времето, Greedfall няма да ви покаже, несъмнено, историческия XVII век, буквално. Тук ще има доста фикция и магия, причудливи същества и мистериозното радикално население на острова. И като игра, последваща най-хубавите представители на RPG жанра, ще получите голяма независимост на изборите, свои лични приятели и последици от направените избори, които ще имат същинско значение за развиването на цялостната история.

„ Първоначално може да се сблъскате с някакво по-дребно следствие, само че по-късно, часове по-късно, вие ще получите следствие, което има надалеч по-голямо значение. Някои от фракциите може дори да изчезнат в зависимосто от направения от вас избор. И някои от вашите приятели могат да изоставен групата или да умрат. Предлагаме голям брой промени, които зависят от другите избори, които вършиме по време на играта. Има и несъмнено голям брой вероятни финала, само че те са си просто изводи. Искаме изборите да бъдат реалистични и историята ви в играта да бъде изцяло друга от тази на някой различен играещ “, добавя Русо.

Играта излиза по-късно тази година за Xbox One, PS4 и PC.
.td_uid_43_5cbdb7011e988_rand.td-a-rec-img{text-align:left}.td_uid_43_5cbdb7011e988_rand.td-a-rec-img img{margin:0 auto 0 0}
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР