Учениците от ЕГ Пловдив няма да минат на едносменен режим

...
</TD
>Учениците от ЕГ Пловдив няма да минат на едносменен режим
Коментари Харесай

В Английската все още няма да започват учебния ден в 7:30 часа, няма автобуси

Учениците от ЕГ " Пловдив " няма да минат на едносменен режим за момента, тъй като към момента не са подготвени промени в наредбата от министерството на образованието, заяви за Plovdiv24.bg шефът на учебното заведение. 

Ръководството на учебното заведение и Обществения съвет са подготвили всичко необходимо за смяна в Наредба 10. 

" Проблемът към момента е в наредбата, тъй като ние сме подготвили всичко допустимо да преминем на едносменен режим. На 23 декември пробвахме започването на образователния ден в 7:30, като цялото учебно заведение стартира на една промяна, а тогава имаше и ден на отворените порти този следобяд и всичко беше наред. ", показа Радев. 

Идеята да учениците преминат на едносменен режим се бави и поради дефицитът на превоз, защото множеството сутрини рейсовете са претъпкани с възпитаници. 

" За да бъде всичко идеално по проект, общината е належащо да ни обезпечи спомагателни 20 рейса сутрините, с цел да има места за всички деца да се плануват до учебно заведение.

Идеята е да желаяме да се промени единствено едно изречение в наредбата, което да ни разреши да стартираме образователния ден в 7:30, само че за жалост от общината няма от кое място да ни обезпечат 20 спомагателни рейса сега. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР