Ученик се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg във връзка с

...
</TD
>Ученик се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg във връзка с
Коментари Харесай

Ученик тръгна с колело от Храбрино до Пловдив, за да стигне навреме на училище

Ученик се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg по отношение на неспазване на разписание по линия Храбрино - Пловдив и невъзможността му да отиде в точния момент на учебно заведение.

" Всеки ден пътувам за учебно заведение с рейс и мога да кажа, че от началото на образователната година съм успявал да се кача в рейса не повече от 2 пъти, заради неспазването на разписание.

В последните дни се случи следното:

27/09/2023г - Автобусът от Храбрино към Пловдив в 11:40 не пристигна и това докара до следващото ми забавяне за образователен час. При връзка с диспечера, той се отнесе присмехулно и не даде никаква информация за рейса. Държа се жестоко и неуважително.

28/09/2023г -  Автобусът от Храбрино към Пловдив в 10:20 не пристигна и още веднъж закъснях за учебно заведение заради неналичието на рейс.

Бях заставен да потегли от с. Първенец с колело по основния път и да пожертвам живота си поради колите, които карат с несъобразена скорост и да пресека Околовръстния път при кръстовище, което би трябвало да обезпечи пешеходна зелена вълна, само че това не стопира колите да минават безусловно през краката ми.

След това трябваше да мина целия град, с цел да стигна до учебно заведение. Не мога да допускам, че в 21 век нямаме градски и отвън градски превоз и съм заставен да минавам по извънградски път с колело и да пожертвам живота си, тъй като не мога всеки ден да се возя с такси, което би ми коствало по 20 лв. в посока.

Пиша мейли съвсем всеки ден с вяра нещо да се промени, само че до момента в който този проблем се реши, не мога да стигна до учебно заведение в точния момент.

Налага се всеки ден да пипвам рейс най-малко 1 час по-рано от този, с който ми е комфортно единствено, с цел да може в случай че той не пристигна, да се надявам да пристигна идващия.

Персоналът на " Хеброс бус " и автогара " Родопи " са извънредно неточни и се отнасят жестоко и присмехулно към мен и другите хора.

Моля да получа някакво предложение, по какъв начин да стигна до учебно заведение или подготовка при неналичието на рейсове всекидневно, като нямам различен вид на предвижване.

Получаването на отговори от кметството с благодарности за сигналите, не вземат решение казуса ми и не трансформират обстоятелството, че не мога да стигна до учебно заведение даже и да потегли 2 часа по-рано! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР