ЦЛПР – Общински детски комплекс – Пловдив се включи в

...
</TD
>ЦЛПР – Общински детски комплекс – Пловдив се включи в
Коментари Харесай

ОДК – Пловдив се включи в Националните дни на неформалното образование

ЦЛПР – Общински детски комплекс – Пловдив се включи в Националните дни на неофициалното обучение – самодейност на над 30 български институции и организации от всички просветителни браншове и степени, които развиват новаторски практики за неофициално образование за учещи от всички възрасти.

Инициативата  има за цел да разпространява достиженията и приносите на неофициалното учене, образование и обучение в България.

Четири школи от ОДК взеха присъединяване в самодейността и показаха новаторски практики за неофициално образование. Програмата включваше осъществяване на открит урок " English is fun за деца и родители “, по време на който бе демонстрирано по какъв начин в извънучилищна среда, посредством ексцентрични способи,  децата и техните  родители дружно могат да изпитат приятност от ученето. В  АМТИИ " Проф. Асен Диамандиев “ се организира уъркшоп " Учещи креативен общности " с деца от хор “Детска китка “ при ЦПЛР – ОДК – Пловдив и студенти от Музикалната академия. Те представиха пред хористите и дружно прилагаха ексцентрични техники за централизация, вокални техники, способи за разпяване.

В рамките на националните дни на неофициалното обучение до 15 октомври, деца, родители и сътрудници могат да посетят фотоизложба, подредена в постройката на ОДК,  с произведения на ученици на школата  по снимка с началник Изабел Хугасян.

Днес следва и провеждането на шампионат сред деца и родители в школата по шахмат, на който ще бъде показано по какъв начин посредством играта родителите могат да вземат участие интензивно в живота на децата и да способстват за тяхното  развиване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР