Циничен грабеж в Благоевград. Извършителите са взели около 500 лева,

...
</TD
>Циничен грабеж в Благоевград. Извършителите са взели около 500 лева,
Коментари Харесай

Дете участва при обира на възрастните хора в Благоевград, жената споделя: То пълни торби с храна от фризера и хладилника, а те тършуват за пари!

Циничен обир в Благоевград. Извършителите са взели към 500 лв., след това изпразнили хладилника на възрастно семейство, в това време до момента в който хората спели, те обръщали дюшеците на леглата им, а най-после, за похлупак, крадците нанесли и побой на беззащитните хора., измежду тях и дете с татко си.

Нищо не предвещавало, че нещо ще се случи в дома на Ани и Славчо в понеделник вечер. " Много рано си легнахме тая вечер. Те са ни следили несъмнено къщата и като са решили, че известно време е мрачно, значи сме заспали надълбоко ", споделя дамата.

Къщата отвред била заключена. Да се влезе изглеждало невероятно, само че тримата причинители измислили проект, в който основната роля изиграло детето в групата, осведоми NOVA. " Тогава измислят, доста са рационални, да влязат, да се качат на огромната ни тераса. От терасата - едно прозорче, което е малко паянтово на тавана, качват дребното момче с ръцете. Така допускам, другояче няма по какъв начин – качват го на тавана, то идва тука и отваря вратата ", допуска Ани Богушева.

Веднъж проникнали в къщата, тримата причинители работили по проект. Детето оперирало в кухнята. " То цялостни торби с храна от фризера и от хладилника, а те потеглят да тършуват за пари несъмнено и за полезности. По едно време аз леко разтварям очите и виждам светлинка, и две физиономии клекнали на пода и тършуват нощното ми шкафче, и аз споделям " А, крадци “, Славчо скача, не е доста добре със слуха, но това го чу. Скачаме. Те бягат, а момченцето Славчо се обръща и го хваща за ръката. И то се изплашва и почва да споделя: " Тате, тате ". Те влизат и почват да го бият ", спомня си дамата.

Боят върху Славчо бил нечовечен. Удрян е в лицето в продължение на няколко минути.  " Аз по едно време желаех да хвана един с побеляла коса, тъй като ми беше до мене, да го хвана за косата, с цел да не го бие. Защото аз кряскам. Обаче не можах, нещо не разбрах какво стана. Ние толкоз доста треперехме, че аз се обадих на 112, а не мога да приказвам. Добре, че квартирантчето беше там до мене, и то си изкарало акъла - доста мъдро и интелигентно момиче. Добре, че то взе слушалката и продължи да приказва по-нормално ", спомня си претърпяното дамата. Само преди два месеца Ани и Славчо още веднъж били жертва на кражба. Почеркът тогава бил същият – откраднати пари и изпразнен ледник.

Вече без никакви спестявания, възрастното семейство няма вяра да получи парите си противоположното. Тримата причинители обаче са арестувани.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР