Трябва да се извървят някои стъпки, за да се активира

...
</TD
>Трябва да се извървят някои стъпки, за да се активира
Коментари Харесай

Зико: Предвидените за пробива при Водната палата пари отиват за зоопарка и Дондуковата градина

Трябва да се извървят някои стъпки, с цел да се задейства блокиращата квота на общината в панаира. Една от тях е да се изчака дали ще има изключителна сесия, защото за момента няма направено такова предложение, заяви пред публицисти кметът, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

По самодейност на кмета ще се организира среща със притежателите на частния терен от 81 декара в парк " Отдих и просвета ". Държи да участват представители на Общинския съвет, както беше за зала " Строител ". На този диалог се чака да се схванат желанията на притежателите, тъй като към този момент не са съобщили за никакви капиталови планове.

Идеята е да се резервира паркът, само че не е ясно дали би се осъществило предложение за подмяна с други общински парцели. Единственият вид е общината да купи терена. " В съседство неотдавна имаше държавен търг при който 20 декара се продадоха за над 30 милиона. Това ще се има поради, когато се прави оценка ", счита Димитров. 

Възстановяването на разкопаното пространство до Водната палата най-вероятно ще бъде напролет, предвижда кметът. За Кръстовден на 6 януари от понтона ще бъде хвърлен кръстът.

" За жал Общинският съвет не гласоподаваха да се заплати планът и разноските и те ще съдят общината. И ще вземат повече пари несъмнено " - допуска той.

Предвидените за пробива при Водната палата средства ще се насочат поравно към зоопарка и Дондуковата градина, а, в случай че е належащо, ще се обезпечат още пари от общинския бюджет. 

Повече гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР