Три талантливи пловдивски деца ще повторят триумфа на връстниците си

...
</TD
>Три талантливи пловдивски деца ще повторят триумфа на връстниците си
Коментари Харесай

Три деца от Пловдив ще пеят в Капките

Три надарени пловдивски деца ще повторят триумфа на връстниците си в новото издание на " Като две капки вода за децата “. Малките звезди на музикалната школа " Арт Войс Център “ Валентина Ванева,  Ева Харисън и Християн Балев ще си партнират надлежно със Софи Маринова, Маргарита Хранова и Веселин Маринов в тв-шоуто, което ще се  излъчи от 20 часа на 18 февруари, неделя, по NOVA.

Благотворителната вечер в партньорство с УНИЦЕФ България ще провокира осем български звезди и осем надарени деца да влязат в облик и да изпълнят обичани песни с идея – протекция на всяко дете от принуждение.

И в миналогодишния сезон трима от 8-те дребни гении, които бяха в дуети с огромните звезди в Капките, бяха ученици на пловдивската школа на вокалния възпитател Руми Иванова. Георги Димкин, Елена Василева и Елизабет Кирова пяха дружно с Ненчо Балабанов, ДесиСлава и Люси Дяковска, а спечелили в конкуренцията станаха Елена Василева и ДесиСлава.

Най-малката от тримата е Валентина Ванева, която ще пее със Софи Маринова. Второкласничката от Музикалното учебно заведение в Пловдив свири на виолончело. Макар и единствено на 8 години, тя към този момент е събрала куп награди от състезания по пеене - Гран При и златни медали. Валентина беше солистка на Ку-ку Бенд на концерта им в Пловдив, както и на концертите по 7/8ТВ.

Освен на солфежа в учебно заведение, тя натъртва и на британския език. В свободното си врем  обича да рисува и да си играе с другари, само че даже и тогава не стопира да пее.

9-годишната Ева Харисън е с татко англичанин и майка българка. Учи в Англия, само че сърцето ѝ на половина в Пловдив, където е и обичаната ѝ учителка по музика Руми Иванова. Ева попада в " Арт Войс Център “ едвам тригодишна, а две години по-късно сяда зад пианото.  Друга нейна пристрастеност са степ-танците, а най-любими спортове - крикет и тенис. Тя също е притежател на голям брой оценки от музикални състезания, а неотдавна бе призната и в Националния детски хор на Англия.

Третият участник е Християн Балев от Панагюрище. Той ще излезе на сцената дружно с Веселин Маринов. Освен многочислените извоювани купи и медали от състезанията по пеене, Християн към този момент има две издадени песни - " Велосипед " и " Приятел " в дует с Елизабет Кирова, която беше една от " Капките " в предния сезон и  която е връзката му с " Арт Войс Център ". Християн свири и на барабани, а заниманието му е да колекционира фигури на анимационни екшън герои.

На 18 февруари подготвени да за видоизменение в Капките ще бъдат обичаните звезди – Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов, Александър Сано и техните дребни сътрудници. Всеки фен ще може да се включи в идеята и да подари онлайн или посредством СМС като гласоподава за обичания си дует. 

Плътно до участниците ще бъдат водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.

Актрисите Мария Бакалова и Елена Петрова, именитият футболист Христо Стоичков и продуцентът Магърдич Халваджиян ще заемат местата на жури в специфичната благотворителна вечер на предаването.

Известната пловдивска школа, учредена от музикалния възпитател Руми Иванова през 2014 година, се наложи като пример за вокално майсторство и люлка на гении, които печелят известност и у нас и в чужбина. Децата на " Арт Войс Център “ непроменяемо са измежду най-награждаваните на състезанията по пеене в страната и Европа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР