Този уикенд - 19 и 20-ти ноември 2022 г., Пловдив

...
</TD
>Този уикенд - 19 и 20-ти ноември 2022 г., Пловдив
Коментари Харесай

Сватбено изложение в Пловдив показва перфектната сватба

Този уикенд - 19 и 20-ти ноември 2022 година, Пловдив още веднъж става хазаин на сватбеното ревю " Кажете ДА на Вашата мечтана женитба ". Водещи компании за професионално осветяване, снимка, видеозаснемане, сладкарство, бижутерия и дизайнери на дрехи ще показват професионализма си, зависещ на превръщането на най-важния ден в живота на бъдещите младоженци в хубав и паметен спомен.

Общински институт " Старинен Пловдив " и Общинско дружество " Радостни обреди " се включват в ревюто с общ щанд. От " Радостни обреди " на място ще показват значима информация за нужните документи за подписване на цивилен брак, за другите типове ритуали (в това число и за " златна ", и " сребърна " сватба), за резервация на дата и час за цивилен брак, за избор на ритуална зала и други.

Служители на ОИ  " Старинен Пловдив " ще показват емблематични обекти в Стария Пловдив, в които се оферират благоприятни условия за осъществяване на изнесени сватбени ритуали. Подготвена е специфична тематична презентация, която да придвижи младоженците измежду магията на Античността и на възрожденските къщи, с цел да изберат най-красивото място за сватбения си обред или за снимането на незабравима фотосесия.

Пловдив сигурно е измежду най-подходящите места, където би могло да се случи най-съкровеното събитие за една влюбена двойка – сватбата. Доказателство за това е четвъртото място, което градът зае в класацията за " Най-добра европейска дестинация “ за 2022 година Пловдив премери сили с 19 международно известни дестинации в 13-то издание на влиятелната ранглиста European Best Destinations и с изключение на влиятелната купа зае 1-во място в три категории - " Най-добра културна дестинация в Европа 2022 “, " Най-романтични дестинации в Европа “ и " Най-добри винени дестинации в Европа “.

Изложението " Кажете ДА на Вашата мечтана женитба " се организира в залите на Гранд хотел Пловдив, с работно време от 09:00 до 18:00 ч. Входът е свободен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР