Този път СИК ще се забавят, тъй като трябва да

...
</TD
>Този път СИК ще се забавят, тъй като трябва да
Коментари Харесай

В Пловдив членовете на СИК попълват 650 числа в избирателния протокол

Този път СИК ще се забавят, защото би трябвало да преброят резултата и имат доста комплициран протокол, който би трябвало да попълнят. Само за Пловдив числата са 650 и това ще отнеме време да бъде нанесено в секционния протокол. Това съобщи ръководителят на РИК 16 Калоян Сухоруков.

По думите му се чака към 22:00 часа да стартират да идват първите секции. Изборният ден завърши обикновено в Пловдив, няма секции, пред които да има опашки и в момента членовете на комисиите броят гласовете.

В днешния ден няма никакви съществени сигнали. В началото на деня имахме няколко, свързани с неуредици по пускане на изборния ден, липса на щемпел на машинните бюлетини, изрезки с хартиени бюлетини и така нататък изясни още ръководителят на РИК 16.

Във връзка с това, че имаше сигнал, Калоян Сухоруков изясни, че РИК не ревизира дали членовете на СИК дават отговор на условията, това е обвързване на политическите партии, които ги оферират. След сигнал на жител това лице е било сменено.

" Ще създадем нужната организация на следващия ден в ранния следобяд да имаме крайни резултати ", добави ръководителят на РИК 16

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР