Тотално е разбит навесът на спирката пред Специално училище за

...
</TD
>Тотално е разбит навесът на спирката пред Специално училище за
Коментари Харесай

Нов вандалски акт в Пловдив

Тотално е разрушен навесът на спирката пред Специално учебно заведение за възпитаници с повреден слух " Проф. доктор Стоян Белинов " в регион " Източен ", видя кореспондент на Plovdiv24.bg .

Досега обект на човешка гняв или мощ са били страничните стени, за което неведнъж сме съобщавали. Вандалчета потрошиха и огромна част от светещите реклами в страничните панели. 

За първи път обаче е поломен покрив на спирка. Няма пояснение по какъв начин тъкмо злосторниците са съумели са пробият стряхата. На фотосите се вижда, че дупките в двата междинни панела са големи, все едно частите са изрязани по някакъв метод.

Страничното стъкло липсва изцяло и евентуално от дълго време, тъй като няма нито едно стъкълце, стърчащо от структурата или пък части, разхвърляни по земята. Анонимният варварин е съумял даже да изреже или отчупи на половина табелката, на която са написани минаващите оттова рейсове.  

Разбит заслон не е вест, а всекидневие в Пловдив и е индикатор за равнището на схващане на обществото. Интересно, незнайните създатели къде ще се скрият от дъжда и снега след някой и различен ден? 

Сигналът е предаден на съответните институции и се чака навесът да бъде ремонтиран в най-кратки периоди.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР