Тони, чиито крака бяха отрязани от влак в Бургас, има

...
</TD
>Тони, чиито крака бяха отрязани от влак в Бургас, има
Коментари Харесай

Тони, чиито крака бяха отрязани от влак, днес има повод да се радва на живота и да е щастлива

Тони, чиито крайници бяха отрязани от трен в Бургас, има мотив да се радва на живота и да е щастлива. Години след инцидента  Антония е срещнала любовта и по-късно повече от месец ще подписа брак. Добрата вест показа кметът на Бургас, видя Burgas24.bg .

" Има истории, които са образец за това по какъв начин постоянно има вяра, можеш да преобърнеш мрака и да намериш смисъл да продължиш.

Вчера получих най-затрогвалата ме в миналото покана за женитба - на Антония и Божидар.

Запознах се с Тони преди години, в най-отчаяния интервал от живота й, когато товарен трен прегази краката й. Тя измина дълъг път, с цел да се оправи с тежките контузии. Имаше и нашата поддръжка, и поддръжката медиите, и на доста хора, трогнати от ориста й.

И ето, че 6 години по-късно, Антония има мотив да се радва на живота и да е щастлива. С годеника й Божидар се срещнали в Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на хора с увреждания в ж.к. " Братя Миладинови “. И към този момент имат безредици, освен за бракосъчетанието им на 15 юли в “Морското казино ", само че и за детето, което чакат.

Неотлъчно до младите е и една жена с необятно сърце - Марионела Стоянова - ръководител на Сдружение " Социален център Бургас “.

Засега Антония е прекратила тренировките и спортните надпревари по тенис на маса, където реализира обилни триумфи. Преди четири години тя стана играч на бургаския състезателен клуб " Джавелин “ и взе златото на последните две влиятелни шампионати по тенис на маса за хора с увреждания. Но е подготвена да продължи да се развива в този спорт.

Възхищавам се на това момиче! Желая на Тони и Божидар здраве, шанс и триумфи във значимите събития, които им предстоят. Силата на духа и вярата вършат в действителност чудеса ", написа Николов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР