Тийнейджър е бил заловен с марихуана в зоната на стадион

...
</TD
>Тийнейджър е бил заловен с марихуана в зоната на стадион
Коментари Харесай

Трима фенове на Ботев са арестувани, двама от тях скоро няма да припарят до стадион

Тийнейджър е бил хванат с марихуана в зоната на стадион " Христо Ботев “ в неделя. Малко преди началото на футболна среща, към 17.10 ч., на паркинг пред спортното оборудване чиновниците на реда открили, че 14-годишен носи в себе си над 1,5 грама от високорисковото наркотично вещество. В рамките на формирано бързо произвеждане той е арестуван за период до 24 часа в Шесто районно управление (на МВР). Във връзка с защитата на мача същия ден са наложени и административни наказания на двама футболни почитатели.

При щателната инспекция на един от контролно-пропускателните пунктове не е позволен 38-годишен престъпно проявен и осъждан пловдивчанин с наложена възбрана за визити на спортни мероприятия в страната и чужбина. От стадиона наложително пък е изведен различен познайник на полицията, на 37 години, след опит да преодолее преградните уреди и да навлезе на терена.

При отвеждането му в най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи мъжът е тестван с дрегер и апаратът отчел съществуване на алкохол над допустимото. На причинителите са формирани актове по Закона за защита на публичния ред при визити на спортни мероприятия, известена е Районна прокуратура – Пловдив.

Със свои решения от през вчерашния ден Пловдивски областен съд определил за двамата насилствена административна мярка " възбрана за посещаване на спортни мероприятия в страната и чужбина “, надлежно за период от две и една години. Допълнително по-възрастният би трябвало да постави 80 часа безплатен труд в интерес на обществото, а по-младият – да заплати две санкции с общ размер 1500 лв., оповестяват от ОД Министерство на вътрешните работи Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР