Температурите днес ще се повишат и минималните ще са между

...
</TD
>Температурите днес ще се повишат и минималните ще са между
Коментари Харесай

Слънчево и топло време, температурите тръгват нагоре

Температурите през днешния ден ще се покачат и минималните ще са сред 10° и 17°, а оптималните - от 29° до 34°, в София - към 30°. Ще се задържи слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от юг-югоизток, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

И по Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са към 24°-26°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще отслабне до към 2 бала.

В планините ще е слънчево, с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 24°, на 2000 метра - към 16°.

Още малко по-топло ще бъде в четвъртък, а ново последователно захлаждане ще стартира от петък, когато и облачността ще се усили. По-често забележителна ще остане и през идващите дни. На места се чакат превалявания и гръмотевици, по-интензивни в петък в североизточните региони от страната, в събота - основно в Западна и Централна България, а в неделя - в Югозападна България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР