Търпението на пловдивчани по отношение на ремонтите в града е

...
</TD
>Търпението на пловдивчани по отношение на ремонтите в града е
Коментари Харесай

Потърпевши пловдивчани останаха без търпение

Търпението на пловдивчани във връзка с ремонтите в града е на своя лимит, разбра Plovdiv24.bg . Във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив "  са поместени фотоси по отношение на това, което би трябвало да претърпяват живущите и работещите наоколо до бул. " Хаджи Димитър " всеки ден.

" На бул. " Хаджи Димитър " е цялостен безпорядък, не можеш да пресечеш 20 минути (можеха да създадат краткотрайна пешеходна пътека) на “готовото " платно, нито да вървиш от някъде, за 8 месеца не можаха да създадат 500 м права ", написа пловдивчанка.

" Така е аз работя в " Смирненски " и с цел да отида на работа обикалям половината квартал, това е призрачен сън. " споделя пострадал.

" Е ся ти пък, въпреки всичко тия пари дето се влагат, би трябвало да се усвоят. " е написал трети.

Заради продължаващата реорганизация на бул. " Хаджи Димитър “ в сектора от ул. " Царевец “ до ул. " Лерин “ преди време беше въведена нова краткотрайна организация на придвижването. Северното платно е затворено, а колите се движат в двете посоки в южното платно. Пешеходците минават по тротоара от южната страна.

В предварителните проекти на Община Пловдив бул. " Хаджи Димитър " би трябвало да бъде приключен на 31 декември 2023 година, откакто обектът започва на 22 август 2022 година Строителят даже даде обещание още по-кратки периоди, които по този начин и не осъществя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР