Takeaway.com обяви победителите в Takeaway.com Awards 2022 г. за най-добри

...
</TD
>Takeaway.com обяви победителите в Takeaway.com Awards 2022 г. за най-добри
Коментари Харесай

Takeaway.com награди най-добрия ресторант в Пловдив

Takeaway.com разгласи спечелилите в Takeaway.com Awards 2022 година за най-хубави заведения за хранене на платформата, определени с гласове на потребителите. В България, премиите се раздават за трета поредна година, като оповестените спечелили са в няколко разнообразни категории, разпределени на национално и районно равнище.

Takeaway.com, част от Just Eat Takeaway.com, международен водач на пазара за доставка на храна, разгласи спечелилите в премиите за най-хубав ресторант на платформата за 2022 година Наградите се завръщат в България за своето трето следващо издание и правят оценка заведенията за хранене на територията на страната, откроили се със своята ангажираност и отдаденост, и трансформирали се в любимци на българските консуматори през миналата година.

Наградите отличиха най-хубавите заведения за хранене в 14 разнообразни категории. Тази година всички спечелили бяха избрани от вота на потребителите, които имаха опция да гласоподават за над 2 500 ресторанта в близо 70 града в страната. Периодът на гласоподаване продължи от 14 ноември до 31 декември 2022 година

" Горди сме, че Takeaway.com Awards се организират за трета година и че не престават да печелят поддръжка, както от нашите сътрудници заведения за хранене, по този начин и от потребителите. Искахме да стартираме план, който да донесе стойност на заведенията за хранене в нашата платформа, които са в основата на нашия бизнес, и които през годината се отличиха с това, което оферират, с вниманието си към клиентите, само че също по този начин и с опцията постоянно да усъвършенстват и внасят иновация в своя бизнес; в същото време с това искахме да включим в процеса и нашите консуматори, които имаха опцията да наградят обичаните си заведения за хранене дружно с нас ", разяснява Юлиана Хартарска, кънтри управител на Takeaway.com в България.

" Тази година сме изключително горди, че успяхме да раздадем награди в специфични категории като " най-хубав гурме ресторант " и " най-хубав здравословен ресторант ", затвърждавайки отговорността ни да предоставяме на нашите консуматори разнородни и качествени варианти, когато става въпрос за доставка на храна. "

Селекцията от отличени заведения за хранене е разнообразна и всеобхватна. От пица и бургери до суши и гурме, наградените заведения за хранене са групирани на равнище обичана национална кухня и тип храна, обичан градски ресторант в главните пет града в България, както и в няколко специфични категории. От пицaрии до бургери, Takeaway.com награди най-хубавите заведения за хранене в страната по отношение на разнообразни критерии, като вид кухня и географска област.

В Пловдив с премия за най-хубав ресторант бе почетен Gastro Bar Айлякрия.

Ресторантът се намира в уютната атмосфера на Капана, в достоверна 100-годишна постройка. Както може да се досетим и от името му - Айлякрия е място въодушевено от типичната пловдивска дума " айляк ", която означава  самодоволство и приятност. От там идва и главната философия на Gastro Bar  Айлякрия, в който залагат на занаятчийски пресни артикули. Ето какво споделиха за нас във връзка премията от Takeaway.com:

" Никак не е елементарно насладата от сходно достижение да се опише с думи:) Наградата е сигурен знак, че вървим в вярна тенденция, и още по-сериозен миг на ентусиазъм и мотивация, с цел да продължаваме да се развиваме и надграждаме.

Нашата задача е да върнем естествените удоволствия в живота: същинска, сочна храна,  пресни занаятчийски артикули, бягство от ежедневното напрежение и индустриализацията; връщане към щастливата си, необременена природа...

Без готини екип, клиенти и сътрудници всеки един бизнес е изгубен. Takeaway.com е значим за нас сътрудник, на който решително можем да разчитаме и с който доставяме вкусно наслаждение отвън рамките на заведението. "

Ето по какъв начин наподобява и цялата ранглиста:

Най-добър ресторант по градове:

- - Най-добрият ресторант в Пловдив

- - Най-добър ресторант в София

- - Най-добрият ресторант в Бургас

- - Най-добър ресторант в Стара Загора

- - Най-добър ресторант във Варна

Най-добър ресторант по вид кухня:

- - Най-добър азиатски ресторант

- - Най-добър барбекю ресторант

- - Най-добър бургер ресторант

- - Най-добър гурме ресторант

- - Най-добър италиански ресторант

- - Най-добър ресторант за здравословна храна

- - Най-добър български ресторант

Както и още две значими категории:

- - Най-добър нов ресторант

- - Най-добра верига заведения за хранене в България  

- - Най-добър ресторант

Всички печеливши заведения за хранене получиха материали, удостоверяващи признанието за най-хубав ресторант на Тakeaway.com за 2022 в съответната категория; ваучери, които да предложат на клиентите, с цел да им благодарят за тяхната поддръжка, както и табела, която да бъде изложена в техните пространства, с цел да показва, че са измежду отличилите се заведения за хранене на Takeaway.com в България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР