Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове,

...
</TD
>Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове,
Коментари Харесай

Бургас е прекрасен по Коледа! Вижте най-красивите коледни украси!

Светещи алеи от живи елхи, стъклени дървета и снежни кътове, дървени елени, коледни звезди и плюшени декори, съчетани със неестествен сняг и доста светлини са част от изобретателните оферти - стотици бургазлии се включиха в 16-то издание на състезанието " Да украсим Бургас ".

Семейства от комплексите " Меден рудник “ и " Сарафово “ са отличниците в тазгодишното издание на самодейността " Да украсим Бургас ". Силно усещане направи и коледната декорация на ул. " Христо Фотев “ 20 която основава празнично въодушевление и хубави страсти на всички минувачи. В топ 10 ни коледните ни украси са интерпретациите на Росица Маркова и Нели Димова от кв. “Сарафово “. Трудно ще ви е да минете по улиците " Кооператор “ и " Балкан “ в к-с " Меден рудник “ без да се усмихнете на празничното въодушевление, което витае по тях, с помощта на сем. Вълчеви и сем. Динчеви.

Специално отличие за инфекциозен коледен дух печелят 48 фамилии от блок 107, вход Г в комплекс " Меден рудник, следват ги съседите от бл. 36 к-с " Славейков “, бл.39 и бл.66 в " Братя Миладинови “, както и ветераните от блок 70, вход В от комплекс " Славейков ", които са известни в цяла България с красивата си декорация.

На ул. " Иван Богоров “ ви чака същински мразовит уют от неестествен сняг, стъклени дървета и коледни украшения.

Всички финалисти в конкуренцията ще получат ваучери за посещаване на спа комплекса в " Акве Каледе “ за новата 2024-та година. Те са предоставени от Оперативна програма " Туризъм “.

Силно присъединяване и похвали за бургаските детски заведения, които носят духа на Коледа с показани подиуми от Рождество, ръчно направени елементи и приказни сюжети от обичани приказки – " Хензел и Гретел “, " Лебедово езеро “, " Снежанка “ и други

От детска ясла " Бургаско детство “ са въодушевили украсата си с превъзходни морски претекстове.

Комплименти получават ДГ " Ален мак “, " ДГ " Звездица ", Златното ключе “, ДГ " Златна рибка ", ДГ " Надежда ".

Поздравяваме всички участници - ДГ " Брезичка ", ДГ " Синчец " ДГ " Звездица-Зорница ", ДГ,,Ханс Кристиян Андерсен ", ДГ " Вълшебство ", детска ясла " Щурче “, ДГ “Райна Княгиня “ и други

Конкурсът " Да украсим Бургас " се провежда за 16-ти път в навечерието на коледните празници. Община Бургас благодари за творчеството и персоналната самодейност на всички хора, които помогнаха градът да стане по-красив и да споделят коледното си въодушевление.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР