Студентският съвет на Университет Проф. д-р Асен Златаров“ е сред

...
</TD
>Студентският съвет на Университет Проф. д-р Асен Златаров“ е сред
Коментари Харесай

Студенти от Университет Проф. д-р Асен Златаров с грант за обучения на техни колеги

Студентският съвет на Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ е измежду утвърдените участници в пилотното издание на “Общински юношески грант " на Община Бургас. Финансовият механизъм е основан във връзка Европейската година на младежта.

Бургаските студенти завоюваха средства за осъществяване на образование под мотото “Ръст в предприемачеството - сполучлив старт за младото потомство ".

Форумът е ориентиран към образуване на познания в региона на предприемачеството и бизнес уменията, придобиване на предприемаческо мислене и държание, създаване на качества, нужни за сполучливо ръководство на бизнес, по този начин нужни и скъпи за студентската общественост.

" За нас, като студенти в община Бургас, е от извънредно значение предприемане на дейни дейности от страна на младежката конструкция, водещи до повишение на трудовата претовареност, реализирането на приходи, намаляването на бедността, които да служат като тласъци за развиването на дребния бизнес, повишение и разрастване на иновационна просвета, мотивация за напредък “, разясняват от Студентския съвет.

Към плана има планувани на практика занятия, менторска стратегия с правене на планове и хакатон.

Младите хора ще имат опция да чуят лекции и да разговорят със зам.-ректора на университета проф. Сотир Сотиров, който е и ръководител на непрекъснатата комисия по “Наука, нововъведения и оперативни стратегии " към Общински съвет -Бургас, доцент Стоян Транев от висшето учебно заведение, представители на Клъстер " Информационни и информационни технологии “ - Бургас, Красимира Караджова от УС на “Българската асоциация за ръководство на хора " и др.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР