Студентката от трети курс, специалност Химия - редовно обучение, Екатерина

...
</TD
>Студентката от трети курс, специалност Химия - редовно обучение, Екатерина
Коментари Харесай

Една от най-умните студентки в Пловдив получи стипендия колкото заплата

Студентката от трети курс, компетентност " Химия " - постоянно образование, Екатерина Георгиева е притежател на ректорската стипендия за 2022 година Стипендията е персонално подаяние на ректора на Пловдивския университет проф. доктор Румен Младенов и е в размер на една месечна заплата. Тя се връчва за отличен триумф, дейна гражданска позиция и принос в издигането на престижа на висшето учебно заведение.

Екатерина Георгиева е определена измежду мощна конкуренция поради отличния си триумф по време на цялото следване и високите достижения в региона на химията. Тя споделя, че ползата ѝ към тази просвета датира от ранна възраст, а като единадесетокласничка взе участие в съревнование на Химическия факултет на ПУ, на което получава оценка отличен 6,00. Именно то ѝ обезпечава място в мечтаната от нея компетентност във висшето учебно заведение.

Средният триумф на Екатерина за трите курса на образование е 6,00, което е извънредно достижение за определената от нея университетска компетентност. Тя е притежател и на премията на Фондация " Еврика “, която се връчва на името на акад. Ростислав Каишев за достижения в преодоляването на химията и химичните технологии.

През миналото лято Екатерина е била на стаж в катедрата по аналитична химия на университета на Вилнюс, Литва, по стратегия " Еразъм+ " като представител на Пловдивския университет. Темата, по която работи там, е " Приложение на златните наночастици за количествено установяване на SARS-CoV-2 антитела ".

Към момента третокурсничката е дипломант в Катедра Аналитична химия към Химически факултет на ПУ, като дипломната ѝ работа е в областта на инструменталните способи за разбор – един от обичаните ѝ предмети.

Екатерина споделя, че е извънредно удовлетворена от равнището на образованието, което получава в Пловдивския университет - както от материалната база, по този начин и от отличните преподаватели, и предлага образованието в най-голямото висше учебно заведение в Южна България. Тя насочва обръщение към своите сътрудници, че даже в моментите, когато е мъчно, всяко изпитание, ориентирано към ученето, си заслужава.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР