Страшни сцени на агресия са се разиграли в Пловдив, научи

...
</TD
>Страшни сцени на агресия са се разиграли в Пловдив, научи
Коментари Харесай

Завръщането на мутрите: Невиждани сцени в Пловдив

Страшни подиуми на експанзия са се разиграли в Пловдив, научи Plovdiv24.bg . За това оповестява консуматор на обществената мрежа Facebook. Ето защо по-точно става въпрос:

" Докато синът ми работеше с доставки, бе атакуван от някой, който се мисли за краля на пътя. Синът ми имаше някои пострадвания по лицето от счупеното стъкло, само че съумя да се измъкне, преди този човек да изиска да го изкара от микробуса, с цел да го набие. Тези дни в Пловдив освен би трябвало да се опасяваме да не станем участници в пътни произшествия, само че и за нашата сигурност, тъй като агресорите си мислят, че стоят над закона ".  

" Каква е обстановката, с цел да се стигне до тази експанзия? " - този въпрос задава човек, който е изгледал видеото. А създателят на обявата изяснява:

" Една кола пред него се е движела доста постепенно и с мигач той желал да я подмине. Шофьорът на колата зад него се е намерения за Шумахер и е решил да ги подмине и двамата. Колегата на сина ми е снимал в този миг ".

" Какви са тия препоръки да атакуват и те, този е толкоз нападателен, може да изкара оръжие да вземем за пример като военния предходната вечер. Каквото и да се е случило, без значение кой е отговорен, не би трябвало да се стига до такава експанзия ", поучава участниците в придвижването пловдивчанка, присъединила се в полемика в обществената мрежа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР