Стефан Георгиев е кандидат за общински съветник от коалиция БСП

...
</TD
>Стефан Георгиев е кандидат за общински съветник от коалиция БСП
Коментари Харесай

Стефан Георгиев, БСП: Младежкият съвет на Пловдив трябва да се възстанови и активно да взаимодейства с ОбС

Стефан Георгиев е претендент за общински консултант от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в интегралната бюлетина и преференция 130. Той е най-младият претендент в листата на социалистите в града под тепетата - на 22 ненавършени години. Възпитаник е на ЕГ " Иван Вазов ". Продължава да учи във ВУЗ финанси. Занимава се интензивно с просвета, пее, написа музика и текстове на песни.

- Какво кара един надарен младеж да желае да влезе в локалното самоуправление?

- Желанието ми да спомогна за подобряването на живота в Пловдив. Иска ми се хората да са най-малко една концепция по-усмихнати. Вярвам, че с общи старания ще го реализираме.

- Кои, съгласно вас, са главните проблеми на Пловдив и по какъв начин може да се решат?

- Градският превоз и сметосъбирането. Трябва незабавно да се наложи ефикасен надзор върху тях, с цел да могат те да бъдат качествени. Отделно от това, до момента в който не преминат напълно в ръцете на Община Пловдив, те мъчно могат да бъдат съвършени.

- За какви юношески политики ще работите в бъдещия локален парламент на града?

- Работещ Младежки съвет. Преди години е имало подобен, като концепцията е да взаимодейства с Общинския съвет и да предлага политики. Лошото е, че е функционирал до 2015 година Това би трябвало да се възвърне и аз ще работя интензивно да се случи!

- Имате забавно препоръчани за издигане на монумент на Младежкия рид, бихте ли разказали по-подробно за тази концепция?

- Става ми доста болно, когато виждам по какъв начин обществото е от ден на ден разграничено. Постоянно тематиката за Альоша е на дневен ред, макар че това сигурно не е най-наболялата тематика в града ни. Смятам, че би трябвало да бъдем обединени, с цел да построяваме по- положителни полезности и ярко бъдеще. Историята е такава, каквато е. Моето предложение е следното: посредством локален референдум да се дефинира на кой изтъкнат българин да се построи паметник на Младежкия рид. Мисля, че това ще ни сплоти най-малко на локално равнище.

- За какво ще наградите пловдивчани в навечерието на вота и за какво да гласоподават за вас?

- Защото желаят смяна! Защото аз също я желая! Защото, когато гласоподават за хора, които съзнателно ще се грижат за града, тази дълго чакана смяна ще пристигна! Защото сърцето ми тупти за Пловдив!

Подкрепете ме с бюлетина №1 и преференция 130 на 29 октомври, с цел да дам Повече за Пловдив!

Стефан Георгиев е претендент за общински консултант от коалиция " Българска социалистическа партия за България “ с номер 1 в интегралната бюлетина и преференция 130.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР