Стефан Еленков - представител на промоутърска компания Fest Team, която

...
</TD
>Стефан Еленков - представител на промоутърска компания Fest Team, която
Коментари Харесай

Бизнесмен: Metallica отново в Пловдив? Забравете! Няма стадион, освен да ги поканя у нас в хола!

Стефан Еленков - представител на промоутърска компания Fest Team, която провежда фестивала Hills of Rock в Пловдив, направи забавно изявление по отношение на това какъв ще бъде бюджетът на събитието за 2024 година, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Както към този момент информирахме читателите си, .

" Ние, като уредници, знаем и 2 и 200. Не можем да надскочим себе си. Бюджетът зависи от 3 източника на доходи. Първият е продажбата на билети, вторият е спонсорите и третият – това са парите от страната и общината. Ако някое от тези три неща не сработва – организацията е обречена и загубите са обезпечени. Всички желаеме тук да пристигна Metallica и AC/DC и в случай че може билетът да е 50 лв. и общината да ни даде мястото без пари. Тази математика няма по какъв начин да се случи, повярвайте ми ", съобщи пред камерата на Plovdiv24.bg Стефан Еленков.

" Много постоянно ме питат по кое време ще пристигна Бионсе в България. Отговорът ми е, когато Бионсе може да продаде 5 стадиона у нас. Тя желае " n “ на брой концерти в България, освен един. Ако направиш 5 концерта и продадеш 250 000 билета – логистиката ти е една както за тези 5 концерта, по този начин и единствено за един. Тази математика е простичка. Колкото и смешно да звучи – на стадион " Васил Левски “ ТИР не може да влезе. Представете си какъв брой мотокара и камиони трябват, с цел да обслужат 40 ТИР-а ", добави още предприемачът.

" В Пловдив няма стадион, който да одобри подобен концерт. Това, което се е случило с Металика през 1999 година, в никакъв случай няма да се повтори. Ние нямаме проблем да оферираме огромни групи, имаме проблем да ги приемем. Няма къде да ги сложа. Освен да ги сложа у нас на масата. Кой каквото желае да ми приказва – на Гребната база повече от 30 000 индивида не могат да се съберат. Но най-малко има къде да сложим ТИР-овете ", сподели още Стефан Еленков.

Гледайте в прикаченото видео цялата конференция за Hills of Rock!

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР