Стартира проектът по изграждането на Platinum Homes North - модерен

...
</TD
>Стартира проектът по изграждането на Platinum Homes North - модерен
Коментари Харесай

Стартира проектът по изграждането на Platinum Homes North

Стартира планът по построяването на Platinum Homes North - съвременен жилищен комплекс и част от концепцията на Platinum Homes ситуиран на бул. " Северен “, в Пловдив. 

Проектиран в три хоризонтално ситуирани жилищни секции, по дължина на булеварда, елегантния контур на постройка е подготвен да предложи комфорт и съвременен метод на живот. 

Адресът на Platinum Homes North се отличава с отлична комуникативност и динамична пътна инфраструктура, която обезпечава бърз и елементарен достъп до комплекса, от всяка точка на града. Тази характерност се дефинира от близостта на кръговото кръстовище и пресечна точка на съществени градски артерии като бул. " България “, бул. “Северен “ и мост Адата.

Новият Комплекс предлага необятна гама от жилища - от компактни и уютни пространства с една спалня до просторни жилища с две или три спални. Platinum Homes North разполага с под земята гараж, паркоместа и наземни гаражи като належащо градско улеснение оптимално интегрирано в всекидневието на всеки живущ в постройката.

Продажбите и запитванията за жилищата стартираха с атрактивни цени и при преференциални условия. Потърсете ни за повече информация и станете част от модерната и удобна среда за живот на Platinum Homes North.

За повече информация позвънете на следните телефони:

0886 033 044

0888 10 88 77
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР